1. tammikuuta 2013

Pehmoista lankakorista

Joulun jälkeen oli aika tehdä inventaariota lankalaatikoihin ja ensimmäisenä käteen sattui pehmoinen, viime syksynä tarjouksesta hankitty Softy-lanka. Neuloin pipon tällä ohjeella, mutta lopputulos oli niin muhku, että se löysikin kodin äidin luota. Lankaa oli niin vähän, että ohjeen mukaiseen kauluriin ei lanka riittänyt, mutta onneksi löytyi toinen ohje kauluriin. Tämäkin päätynee äidin käyttöön. En jaksanut edes napata omia kuvia. Kuva lainattu Novitan nettisivuilta (http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=92795)



Lankaa ei ollut kovin kiva neuloa, se tuntui niin tekokuituiselta ja pörröiseltä. Langassa on villaa vain 39 prosenttia, joten se ei myöskään lämmitä kovilla pakkasilla. Leudommilla keleillä asustesetti toimii toivottavasti hyvin.

Softyn neulominen jäi viimeiseksi projektiksi vuodelle 2012. Nyt työn alla on peräti kahdet villasukat ja  rosepitsi-rintakukkien tekeminen. Kukkasten tekemiseen saan myös kulutettua jämälankoja ja helmiaskarteluista aikoinaan jäljelle jääneitä tarvikkeita.

Kuva lainattu Novitan nettisivulta (http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=92935)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti