17. tammikuuta 2015

Hileistä palmikkoaSyksyllä nappasin ostoskoriin alelaarista neljä kerää Novitan Hile-lankaa, koska ihastuin kovasti Novitan lehdessä olleeseen lyhythihaiseen palmikkoneuletakkiin. Langat jäivät odottamaan joulukiireistä vapautumista ja nyt onkin ollut rentouttavaa neuloa helppoa palmikkoa isoilla puikoilla. Harmi vain, että hankin niin tummaa lankaa, sillä nyt kevään edetessä joku raikkaampi väri olisi enemmän mieleen. Mutta tuleehan noita pimeitä syksyjä, jolloin ruskea tuntuu juuri oikealta väriltä.
Malli: Naisen hihaton neulejakku
Lanka: Novita Hile
Langankulutus: 360 g kokoon M
Puikot: 7mm 80 cm pyöröpuikot


Pidensin neuletta kolmella sentillä ohjeesta poiketen pitkän selkäni takia. Ajattelin käyttää neuletta tunikoiden ja mekkojen parina, joten neuleen edelleen lyhyehkö pituus ei haittaa. Malli on mielestäni kaunis ja tykkäsin kovasti tehdä tätä nopeasti valmistuvaa palmikkoneuletta. Kotoa ei löytynyt suurta nappivalikoimaa, mutta nämä kookosnapit kelpasivat paremmin kuin hyvin.

2 kommenttia:

  1. Tää on tosi nätti! Kun klikkasin ohjeen auki lisätäkseni sen kirjanmerkkeihin, niin tajusin tän olevan jo to do -listalla! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anni! Tätä oli kiva tehdä ja se valmistui varmaan viikossa, vaikka neuloin tosi vähän päivittäin.

    VastaaPoista