1. helmikuuta 2013

Novitan kevät kuvina

Tällä hetkellä minulla on puikoilla ihan tavalliset polvisukat. Niitä varten kävin kurkkaamassa silmukkamääriä Novitan nettisivuilta ja huomasin, että vaikka lehti ilmestyy vasta ensi viikolla, on kuvia kevään ohjeista jo saatavilla. Pikaisesti katsottuna kuitenkin näytti siltä, että Bambulle oli vaan tiskirättien ohjeita, buu! Tarvitsisin myös Kaste-langalle jonkun ihanan huiviohjeen, mutta ehkä näitä pitää odotella sitten kesän numerosta. Jotenkin luulin, että kevätlehdessä oltaisiin jo vähän keveämmissä tunnelmissa kuin paksuissa neuleissa. Tässä joka tapauksessa kuvien perusteella suosikkejani Novitan keväästä. Kuvat lainattu Noviltalta.


Ihanaihanaihana lämmike toimistoon, ongelma on vain, että missä värissä? Lankana Rose. Toimisi muuten myös aiemmin vinkkaamassani imetysshaalitarkoituksessa, jos joku tuore äiti miettii imetystä julkisesti.Täydellinen neule. Tämäntyyppistä katselin jo alennusmyynneistä, mutta osaisinkohan ja jaksaisinkohan toteuttaa itse? Lankana Isoveli - eli tosi paksu neulehan tästä tulisi.


Kiva peruspipo Woolista. Näitä voisi tehtailla muutamankin - mutta ei raidallisena.

Kevään 2013 kuvia pääset siis fiilistelemään täältä.

Tervetuloa muuten kaikki kolme lukijaani! Kiva, kun seuraajia alkaa tulla. Toivottavasti ei tarvitse kauaa höpötellä täällä yksinään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti