25. helmikuuta 2013

Ipanalle

Olen kaipaillut Novitalta jo pidempään uusia neuleohjeita vauvaiän ohittaneelle taaperolle. Vihdoin ja viimein odotus palkittiin ja ensi viikolla ilmestyy kauppoihin Ipana 2013-neulelehti. Pistin lehden samantien tilaukseen ja kävin myös äänestämässä omaa suosikkiani lehden ideoista täällä. Ipana-lehtii sisältää 60 ennen julkaisematonta neuleideaa vauvoista kouluikäisiin. Omat suosikkini sivuilla nähdyistä ovat tässä:

Erityisen iloinen olen siitä, että jo kuvien perusteella muutama malli tuntui meidän pojalle sopivalta. Poikien neuleohjeita kun ei tunnu ikinä olevan niin hyvin tarjolla kuin tyttölapsille. Jos lehti tulee postilaatikkoon riittävän ajoissa, koitan ahkeroida pojalle syntymäpäivälahjan jollakin lehden pehmoleluohjeella. Viime aikojen hitti on nimittäin ollut retuuttaa vuosi sitten neulomaani pehmopupua joka paikkaan. Se on kuulemma pojan kaveerri. Myös ensimmäisenä syntymäpäivänä saatu Nalle on alkanut viime aikoina kiinnostamaan enemmän.

Uuden lehden yhteydessä Novitalta on ilmestynyt myös uusi vauvalanka, 100-prosenttista akryylia oleva Ipana. Uskoisin, että pehmoleluissa lanka on käyttökelpoinen, mutta varsinaisissa neuleissa luotan kyllä ainoastaan villan lämmittävyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti