28. helmikuuta 2013

Harmaa mukavuusneuleHarmaan fanittajana olen kaipaillut toimiston lämmikkeeksi jotain lyhythihaista, mutta selän ja hartiat peittävää vaatetta. Bambubolero syntyi ihan tuurilla ja kokeilemalla, mutta kaipasin villaiselle versiolle jotain vinkkiä silmukkamääristä.  Pienen linnun blogista löysinkin hauskan ohjeen bolerolle, ja kun lankalaatikosta sopivasti löytyi vaaleanharmaata 7 Veljestä, pistin neuleen samantien puikoille. Tämä neule oli valmis hetkessä, koska se neulottiin 8mm puikoilla ja mallineule oli helppo.

Lopputulos on hiukan liian väljä, mutta sopii hyvin esimerkiksi iltaisin kotona hartioiden lämmikkeenä. Tämä päällä on mukava neuloa - testattu on. Toimistokäytössä se toimii esimerkiksi pitkähihaisen trikoomekon kaverina.Isoilla puikoilla käsialasta tuli kyllä todella epätasaista, huoh. Seuraava vastaava lämmike voisi olla palmikkokuviolla, mutta harmaa väri kiehtoo aina vaan.. Lankaa neule söi 207 g.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Elli! Aluksi mietin, viitsinkö edes esitellä sitä täällä, kun ei siinä mitään kummempaa ole. Mutta tosi kiva lämmike se on neulojan hartioille.

    VastaaPoista