3. helmikuuta 2013

Knitting is the new yoga

Olen aina pari vuotta jäljessä, kun puhutaan jostakin uudesta sivustosta. Siskoni onneksi lähetti minulle linkin Pinterestiin ja sieltä bongasin alla olevan kuvan:


Parin kuukauden perusteella voin todeta olevani tuottavimmillani käsitöissä, kun elämässä tapahtuu kummia. Olen aiemminkin tiedostanut, että haen jonkinlaista selviytymistä nimenomaan keskittymällä käsillä tekemiseen, mutta tällä hetkellä tuntuu, että harrastaminen alkaa saada jo pakkomielteisiä piirteitä. Käsityöt tulevat jo uniinkin ja haluaisin käyttää kaiken vapaa-aikani neulomiseen. Onneksi parisuhde, lapsenhoito ja työssäkäynti pitävät harrastuksen kurissa. Luulen, että kun arki tästä tasoittuu, myös neulonta asettuu normaalille tasolle - ei pakokeinoksi vaan rauhoittavaksi ja seesteiseksi puuhaksi. Niin että käsityöt ovat tosiaan satunnaisesti puikoilla.

Psst. Blogi sai vihdoin kuvan tuonne ylätunnisteeseen. Mies nappasi kuvan ihanan pehmoisista Dropsin keristä ja paksuista bambupuikoista. Visiossani blogin otsikko lukisi paksuimman puikon kohdalla, mutta näillä alkeellisilla Bloggerin käsittelytaidoillani se ei ole vielä onnistunut.

3 kommenttia:

  1. Jee, Pinterestin taikaa! Sieltä löytää oikeasti mitä vaan.

    VastaaPoista
  2. Hei! Blogissani on neulekirjan arvonta. Jos kiinnostaa käy kurkkaamassa!

    VastaaPoista
  3. Hei Tuulia, kiitos vinkistä. Kävinkin kurkkimassa blogiasi. Arvontaan en tällä kertaa osallistunut, koska sama kirja löytyy meiltä jo kotoa.

    VastaaPoista