31. tammikuuta 2013

Lovikkalapaset


Viimeisistä Kelon rippeistä neuloin siskolle nopeana välityönä lämpimät lovikkalapaset. Lapasista tuli kivan lämpimät - loistava joululahjaidea ensi jouluksi. Puikkoina oli Hemtexistä ostetut bambuiset 7,0 mm sukkapuikot. Paksulla langalla ja isoilla puikoilla lapaset valmistuivat muutamassa tunnissa.


Malli: Lovikkalapaset
Lanka. Novita Kelo poltettu oranssi (277)
Puikot: 7 mm bambusukkikset (Hemtex)
Langankulutus: 88 g

Lankaa jäi vielä 24 grammaa jäljelle.

Taisin alunperin lukea Hupsistarallaan blogista Hemtexin käsityötarvikevalikoimasta ja paikalle päästyäni yllätyin iloisesti! Ostin kokeeksi nuo bambusukkapuikot ja vaikka neulomistuntuma ei ollut ehkä ihan niin miellyttävä kuin muilla bambuillani, olin tyytyväinen hankintaan. Varapuikkoina tai harvemmin tarvittavassa koossa nuo bambut toimivat loistavasti. Puikkojen hinta oli sitä paitsi vain 3,95 euroa. Samalla shoppailureissulla nappasin mukaan mm. pussukallisen nappeja ja neulomistarvikesetin. Lankoihin en vielä päässyt tutustumaan, kun ostosseurana ollut poikanen hiiltyi lopullisesti.

Tässä vielä kuva parin viikon takaa siitä nappipussukasta ja bambuneuleesta. Olivat kevään ensimmäiset tulppaanitkin päässeet kuvaan. Kuvan oton jälkeen napit oli pakko äkkiä piilottaa, kun taapero olisi halunnut päästä lajittelemaan nappeja..2 kommenttia: