28. tammikuuta 2013

Pelkkää nurjaa

Joskus elämässä tulee hetkiä, jolloin kaikki tuntuu epäonnistuvan. Sen, mistä piti seurata hyvää ja kaunista, tuleekin vain murhetta ja epävarmuutta. Silloin on vaikea iloita niistä elämän osa-alueista, jotka ovat kunnossa.

Siinä, missä elämä tuntuu nyt näyttävän vain nurjaa puoltaan, on puikoilla käynyt vilske. Yksi hyshys-projekti valmistui viikonlopussa, nyt työn alla on monenlaista pientä projektia sukista myssyyn ja bambuneuleisiin. Käsilaukussa kulkee nyt joka paikkaan neule ellei kaksikin. Oiva stressinhallintakeino niin työmatkoilla kuin sairaalassakin.

Ihanan poikamme 2-vuotisynttärien lähestyessä olisi tarkoitus koota lahjapaketti itse tehdyistä jutuista; puikoille on pääsemässä mm. Dropsin ihanasta Baby Merinosta McDreamy-villapaita

tai kohoneuleliivi


sekä ikiomat pöllölapaset. Näihin kaikkiin löytyy jo langat, ainut pohdittava asia on vaatteiden koko, jotta ne mahtuisivat mahdollisimman pitkään pitkäksi venähtäneelle taaperolle.

Poikanen tykkää tosi paljon neulomistani villatakeista (niitä ei saisi ikinä riisua!!), joten ajattelin tehdä 7 Veljestä-langasta kevääksi ja syksyksi nk. kauppatakin tällä hyväksi todetulla Kässänopettajan painajaisen mallilla. Jos jaksaisi olla oikein etevä, kiinnittäisin tähän versioon ohuen fleecevuorin, jotta se olisi oikein lämmin ja tiivis. Mistähän vuoreksi soveltuvaa ohutta fleeceä saisi edullisesti? Hätätilanteessa haen sitä Ikean Irma-huopaa, joka maksaa 1,95 eur/kpl.

Varsinainen lahja olisi sitten varmaankin Unileluja, pehmoleluja ja nukkeja -kirjasta joku ihana halikaveri. Taidan antaa taaperon itse tutkiskella kirjaa ja katson, mistä poikanen eniten kiinnostuu. Muutama kirjasta toteutettu pehmolelu meiltä jo löytyykin. Taaperon mielikuvituksella ei ole rajoja ja pehmolelut tuntuvat pääsevän aikamoisiin seikkailuihin poikasen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti