3. kesäkuuta 2014

Blogin uusi ilme

Aloitin tämän blogin helmikuussa 2012. Tämä on ollut rakas harrastus, mutta enemmän olen käyttänyt aikaa käsitöiden tekemiseen kuin blogin muokkaamiseen tai kuvien ottamiseen. Nyt tuntui olevan korkea aika vaihtaa blogin ilmettä.

Tällä kertaa halusin kuvan, jossa näkyisi, kenelle eniten käsitöitäni teen, pienille pojilleni siis. Mieheni onneksi lupautui auttamaan kuvien kanssa. Nuo suloiset pienet varpaat eivät pysyneet paikallaan sekuntiakaan, mutta sellaistahan se on lasten kanssa. Poikien jaloilla lämmittävä eläinsatupeitto on kyllä lempparini kaikista käsitöistä. Sitä oli ihana tehdä ja se on päässyt hyvään käyttöön vaunu-unilla. Siksi oli luonnollista, että se näkyy myös blogin etusivulla.
Mieheni oli kaivanut esiin myös esikoiselle 1-vuotislahjaksi neulomani nallen ja edellisessä postauksessa esitellyn Salama-pussukan. Lapsille tehdyt käsityöt ovat värikkäitä ja iloisia ja aika kaukana omasta harmaa-musta-valkoinen-väriskaalastani. Saa nähdä, minkälaisia käsitöitä tulevaisuus tuo tullessaan, kun pojat kasvavat isommaksi. Juuri nyt nautin juuri tällaisista töistä.


Jostakin käsityöblogista bongasin myös Easyprintin käyntikorttitarjouksen, jossa sai tilattua ilmaiseksi 250 käyntikorttia. Pistin myös tällaiset käyntikortit tilaukseen. Ajattelin laittaa kortteja tekemieni käsitöiden mukaan. Kortin taakse voi vielä kirjoittaa ko. käsityön pesuohjeen tms.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti