5. toukokuuta 2014

Ompelufiilis

Iiks, miten suloisia kankaita Noshilta löytyy! Meiltä löytyy entuudestaan Noshia poikien vaatteista, mutta nyt sain kipinän kokeilla myös ompelua. Haluaisin vauvalle tuon elefanttikuosisen torkkupeiton, toisella puolella voisi olla vaikka polka dotsia tai iloisia valaita. Mutta edelleen pohdin raaskinko tehdä kangastilausta, kun kunnon ompelukonetta ei ole ja kankaat ovat taitoihin nähden aika kalliita. Mutta ei kai torkkupeiton ompeleminen voi tumpeloltakaan epäonnistua, vai mitä?Elephants


Polka Dots


Happy Whale

Kuvat lainattu Noshilta

Yllä olevista kuvista ehkä huomaa, että rakkain värisävy vauvaselle äidin pukemana on edelleen turkoosi. Tuota valaskangasta meiltä löytyy jo pulleroisen bodyna; kuosi itsessään sopii hymyvauvalle kuin nenä päähän ja kangas vaikuttaa todella laadukkaalta. Nyt toisen lapsen myötä olen ruvennut arvostamaan ekologista luomupuuvillaa ja sitä, että Noshin neulokset ovat kotimaista suunnittelua.

Vapun ja sitä seuranneet päivät vietin poikien kanssa ulkoillen ja kaikki vapaahetket käytin eläinsatupeittoon. Nyt puuttuu enää yksi tilkku ja kasaaminen, jee! Leppiksestä tuli suosikkini. Mukavaa maanantaita kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti