21. lokakuuta 2013

Uusi ihana Novita-lehti

Olin todella iloinen, kun uusi Novitan numero ilmestyi perjantaina postilaatikkoon. Olen jälleen innoissani käsitöistä ja lehti tuntui olevan ihania juttuja pullollaan. Kokosin tähän omat suosikkini. Suurimman osan ideoista ajattelin käyttää joululahjoihin, mutta myös itseä olisi mukava hemmotella jollain lämpimällä neuleella. Sen verran olen realisti, että ajattelin tehdä vain pieniä, helppoja ja nopeita käsitöitä. Äitiyslomani alkaa ensi kuussa, mutta luulen, että aika ei silloinkaan kerta kaikkiaan riitä kaikkeen. Varsinkin, kun haluan nauttia 2,5 vuotiaan poikani kanssa arjen touhuista.

Malli 11: Neulottu kolmiohuivi (Huurre)Malli 13: Naisen neuleliivi (Naava)

Malli 14: Naisen virkattu lippis (Ipana, 7 Veljestä Nostalgia)


Malli 16: Naisen lyhythihainen palmikkoneulepusero (Hile)Malli 24: Palmikkosukat (7 Veljestä)Malli 57: Neulotut ja huovutetut tossut (Huopanen)Malli 77: Naisen neulepipo (Isoveli)Malli 80: Naisen poikittain neulotut lapaset (7 veljestä)Malli 82: Palmikkoneulepipo ja -kauluri (Hile)Malli 85: Palmikkoneulepipo (Isoveli)Malli 88: Naisen neulottu pikkujakku (Hile)2 kommenttia:

  1. oon usein käyny kattoo sun blogia, mut nyt vasta tajusin liittyy lukijaks :)
    hienoja käsitöitä ja hyvin luettavaa tekstiä :)

    t: anni blogista http://wild-crafts-anni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Anni :) Täällä onkin taas toiminta vähän piristynyt, kun syksy on saanut käsityöinspiksen taas hyrräämään.

    VastaaPoista